Як приготувати Муссовый торт “Зебра” без випічки з сметаною і згущеним молоком рецепт простий. Дуже смачний, ніжний і звичайно ж гарний . Тортик готується дуже швидко і не займе у вас багато часу. 👌🏼
Інгредієнти
Розмір форми ( у мене 16 див. можна і 20 взяти 😉
Для основи:
▫️печиво шоколадне – 200 г
▫️вершкове масло – 80 г
⠀
Для суфле:
▫️ желатин – 20 г
▫️ вода – 100 мл
▫️ вершки 33-35 % – 200 мл
▫️ сметана 20 % – 400 р
▫️ згущене молоко – 300 г
▫️ ванільний цукор – 8 г
▫️ какао – порошок- 30 г
Шоколадний ганаш ( можете подивитися на сторінці їх там багато 😘)
Муссовый торт Зебра без випічки з сметаною і згущеним молоком покроковий рецепт
1. робимо Основу з крихти шоколадного печива і розтопленого вершкового масла, утрамбовуємо у форму . ⠀
2. Суфле: Желатин замочуємо у воді. З’єднуємо сметану зі згущеним молоком Холодні вершки збити до м’яких піків. Додати в чашу. Желатин розчинити і ввести в загальну массу.
3. Далі Масу ділимо на дві рівні частини. В одну частину додаємо какао. В іншу ванільний сахар.
4. Збірка торта як на відео Прибираємо торт в холодильник мінімум на 5 годин. Прикрашаємо за бажанням у мене шоколадний ганаш)
Відео рецепт 👇