М’ясний пиріг з яловичого фаршу з тіста філо простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
-1 упаковка тесту Філо
-600 гр яловичого фаршу
-1 головка ріпчастої цибулі
-Сіль і спеції за смаком
-2 яйця
-1 ст. л. томатної пасти
-Кунжут для прикраси за бажанням
М’ясний пиріг з яловичого фаршу з тіста філо покроковий рецепт
1. В мисці збиваємо яйця. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з фаршем на сковороді. До фаршу додаємо томатну пасту, сіль, перець, улюблені спеції і обсмажуємо ще кілька минут.
2. Тісто філо рясно змащуємо яйцем, щоб воно не пересохло. На тісто уздовж викладаємо фарш і скручуємо рулет як на відео, робимо 5-6 рулетов.
3. Рулети у формі равлика викладаємо на деко, як на відео, змащуємо яйцем і ставимо пиріг в духовку на 25-30 хвилин при 180 градусах.
4. Насолоджуємося смачним пирогом і тішимо їм всю сім’ю! Тісто Філо можна купити у великих супермаркетах і навіть у вкус-вилл.
Відео рецепт 👇