Листкові слойки з мясом з листкового тіста в духовці

Як смачно зробити Листкові слойки з м’ясом з листкового тіста в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вихідні і за традицією у мене домашня випічка , знову готую СЛОЙКИ.

Інгредієнти

нижче

Листкові слойки з м’ясом з листкового тіста в духовці покроковий рецепт

1. 1 кг листкового дріжджового тіста, по 500 грам свинини і яловичини (прокрутити через м’ясорубку), 2 цибулини середнього розміру, сіль, спеції, Зіра (кумин), трохи води, 1 яйце. Готове листкове дріжджове тісто – розморожуємо, а тим часом готуємо фарш, м’ясо прокручуємо, додаємо дрібно нашатковану цибулю, сіль, спеції,зіру і трохи води, приблизно 100 мл, для сочности.
2. Пласт тіста, розрізаємо на 4 частини, акуратно розкачую, важливо в одному напрямку, що б не зіпсувати структуру складного тесту, в середину кожного квадрата викладаю столову ложку з гіркою – фаршу, і защіпаю, повинен підучиться ось такий квадрат, по середині із дірочкою (що б м’ясо вирувало і виходив пар).
3. Готові слойки викладаю на деко з пекарським папером, зверху акуратно змащую збитим яйцем, можна зверху посипати кунжутом і відправляю в духовку при температурі 200 градусів, випікати 30 хвилин. Смачні СЛОЙКИ З ЛИСТКОВОГО ТІСТА З М’ЯСОМ ГОТОВІ 👌🏼
4. Всім рекомендую приготувати, це дуже просто і дуже смачно. Так само такі слойки – конвертики можна готувати з різною начинкою; з капустою, картоплею та грибами, і солодкі з яблучним ТЕРМО джемом, рецепт якого я для вас так само писала. Вообщем, ми пішли обедать.