Простий у приготуванні м’ясний рулет. М’ясний рулет з сиром, желатином і часником простий рецепт.
Інгредієнти
🔸️ М’ясо – 650 гр.
🔸️ Сир – 150 гр.
🔸️ Желатин – 20 гр.
🔸️ Сіль – 1 ч. л.
🔸️ Спеції за смаком
🔸️ Часник – 3 зубчики
🔸️ Вода – 70 мл.
М’ясний рулет з сиром, желатином і часником покроковий рецепт
1. М’ясо ріжемо на шматочки, сир ріжемо невеликими кубиками, все перемішуємо. Часник тремо на тертці, додаємо до м’яса, так само додаємо сіль, спеції, желатин (в сухому вигляді) і воду.
2. Все добре перемішуємо і кладемо в пакет для запікання. Добре перетягуємо кінці, надаємо форму ковбаси. Далі загортаємо у фольгу і ставимо запікатися на 1 годину при температурі 180°С.
3. Через годину дістаємо рулет, не розгортаємо, даємо охолонути, після цього, знімаємо фольгу і ставимо на ніч у холодильник. Вранці насолоджуємося смачним м’ясних рулетом!