Мясний рулет зі свинини з беконом, цибулею і часником в духовці

Це найсмачніше м’ясо, яке я коли-небудь їла! М’ясний рулет зі свинини з беконом, цибулею і часником в духовці зі смачною начинкою простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Свинина 1 кг
Цибуля 1 шт
Часник 7-8 зубчиків
Цедра 1 лимона
Оливкова олія
Перець чилі 1/3 ч. л.
чебрець – 1 ч. л.
Бекон 130 р
Кухонна сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

М’ясний рулет зі свинини з беконом, цибулею і часником в духовці покроковий рецепт

1. Розрізати 1 кг свинячої корейки. Трохи відбити. Змастити сіллю і чорним перцем. Обсмажити 1 цибулину, 7 зубчиків часнику. Додати цедру 1 лимона, перець чилі 1/3 ч. л., чебрець – 1 ч.л.

2. Смажити 3 хвилини на середньому вогні. У блендері подрібнити 120 грам бекону, обсмажену цибулю і чеснок.

3. Начинку викласти на м’ясо. Скрутити в рулет і обв’язати ниткой.

4. Випікати 100 хвилин при 180°С.

5. Прибрати папір і фольгу і готувати ще 10-15 минут.

Відео рецепт 👇