Мясо по французьки зі свинини з грибами

Як смачно зробити М’ясо по французьки зі свинини з грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’ясо по – французьки – улюблене святкове блюдо нашої сім’ї. Готувати просто, а смак – чарівний

Інгредієнти

Свинячі відбивні
Цибуля ріпчаста
Гриби печериці
Сир
Сіль
Перець мелений
Сметана або майонез

М’ясо по французьки зі свинини з грибами покроковий рецепт

1. М’ясо порізати на пласти товщиною не більше 1 див. Потім кожну покласти в пакет і відбити молоточком, або хоча б гострою частиною ножа. Посолити, поперчити. Кілька головок цибулі нарізати полукольцами.
2. Я люблю прям побільше цибулі. Гриби нарізати пластинами, обсмажити на сухій сковороді, як випарується вода, додати масло, обсмажити до рум’яності. На змащене маслом блюдо для запікання викласти половину цибулі, на нього щільно м’ясо, потім другу частину цибулі, зверху грибы.

3. Змастити зверху сметаною або майонезом, засипати тертим сиром. Можна накрити фольгою спочатку хвилин на 30. Запікати в розігрітій духовці при 180° до рум’яного кольору сиру (не більше години) Подавати з будь-яким гарниром.