Мятна печиво спіральки

Як зробити м’ятна печиво спіральки рецепт. Не знаю як ви, а я буду збирати подарункові коробочки з печивом своїм близьким. Так що скоро варіантів печива додасться)

Інгредієнти

– м’яке вершкове масло 110 гр.,
– цукор 70 гр.,
– яйце куряче-1шт.,
– борошно пшеничне высш. сорт 240 гр.,
– розпушувач 0,5 ч. ложки,
– щіпка солі,
– м’ятний ароматизатор/м’ятний екстракт 1 ч. ложка (можете використовувати свіжу м’яту, просто закиньте листя в блендер)

М’ятна печиво спіральки покроковий рецепт

1. М’яке масло збиваємо разом з цукром до пишності, потім додаємо яйце. Коли суміш стане однорідною додаємо борошно, сіль і розпушувач. Тісто ділимо на 2 рівні части.
2. В одну частину додаємо м’яту (я додала трохи барвника для кольору). Розкачуємо тісто на пергаменті, потім накриваємо один пласт іншим і звертаємо в рулет.

3. Отриману заготовку обертаємо пергаментом і прибираємо в холодильник на 2 години. Коли рулет охолоне, нарізаємо його на шматочки 1 див. Випікаємо при 180°C 7-8 мин.