Як зробити швицкие Митболы в томатному соусі з спагетті рецепт простий.
Інгредієнти
Фарш 350 гр (у мене свинина з індичкою)
Паніровані сухарі 30 гр
Петрушка пучок
Сіль
Перець
Часник 🧄 1-2 зуб
Вода 50 мл (можна молоко)
Моцарела в розсолі
Соус:
Томатна паста 2 ст. л
Вода 150 мл
Петрушка маленький пучок
Гострий Чилі 🌶 (за смаком)
Прованські трави 1 ч. л
Цукор 1 ч. л
Сушений часник 🧄 1 ч. л
Сіль
Чорний перець
Спагетті
Пармезан
Митболы в томатному соусі з спагетті покроковий рецепт
1. Митболы випікаємо 15-20 хвилин при 180°.
2. Соус выпариваем до потрібної густоты.
3. відварюємо Спагетті до повної готовности.
Відео рецепт 👇