Наполеон торт з печива вушка з заварним кремом

Як зробити смачний торт Наполеон з печива вушка з заварним кремом рецепт простий. А що, якщо я скажу, що для приготування цього тортика тобі не знадобиться ні міксер, але духовка, ні навіть багато часу, упораєшся за 20 хвилин, перевірено! А результат не відрізнити від справжнього «Наполеона»👌🏻

Інгредієнти

Листкове печиво «Вушка» – 500-550 гр.
яйця – 3 шт.
молоко – 800 мл
борошно – 4 ст. л.
цукор – 4-6 ст. л.
ванільний цукор – 15 гр.
вершкове масло – 130 гр.

Наполеон торт з печива вушка з заварним кремом покроковий рецепт

1. До яйцям додати цукор, борошно, перемішати до однорідності. Молоко підігріти, але не кип’ятити, влити тонкою цівкою яєчну суміш, постійно помішуючи, варити крем приблизно 5-7 хвилин до густоти, зняти з вогню. додати в крем вершкове масло, ванільний цукор, все ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою, трохи остудити, щоб крем був не дуже гарячий, але і не холодный.

2. Дно і боки рознімної форми діаметром 22 див. застелити харчовою плівкою, викласти на дно шар печива, рясно залити кремом (не шкодуйте крему, щоб кожен шар добре просочився, так як печива дуже сухі), таким чином зробити кілька шарів і печива крема.

3. Подрібнити трохи печива в крихту і посипати торт зверху, відправити в холодильник на ніч для пропитки.

Відео рецепт 👇