Насипний пиріг з фруктами і ягодами в духовці

Як зробити смачний Насипний пиріг з фруктами і ягодами в духовці рецепт. Насипний пиріг з дарами літа – абрикоси, персики, 2 види смородини. Найголовніше, що начинка не випливає, але в той же час залишається м’якою і дуже ніжною. Думаю, що за таким принципом можна заготовлювати начинку для пирогів на зиму. Принаймні я спробую, тим більше, що в минулому році робила схожу з ревеню. За рецепт саме начинки дякую Алекс і Мілана.

Інгредієнти

Тісто:
280 г борошна
140 г цукру
щіпка солі
180 г вершкового масла

Начинка:
500 г суміші абрикосів і персиов (можна будь-які ягоди)
85 г цукру
25 г кукурудзяного крохмалю
25 мл води
4 г пектину
15 г цукру для пектину

Насипний пиріг з фруктами і ягодами в духовці покроковий рецепт

1. Для тіста холодне вершкове масло перетерти руками місці з борошном, цукром і сіллю в крихту. Для начинки абрикоси і персики нарізати, засипати цукром і проварити на повільному огне.
2. Крохмаль змішати з водою і влити у фруктову суміш. Перемішати. Цукор змішати з пектином і додати до фруктів. Проварити 2-3 хвилини до загустіння. Використовувати холодной.
3. На дно форми для випічки викласти пергамент. 2/3 крихти розподілити по дну. Викласти начинку.
4. Зверху насипати залишилася борошняну крихту. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. Перед подачею дати охолонути до кімнатної температуры.