Ніжні шоколадні пряники з глазур’ю простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто 1
200г – молоко
220г – цукор
100г – борошно
2
50г – олію
1шт – жовток
3ст/л – какао порошок
250г – борошно
10г – розпушувач
щіпка солі і соди
Глазур
1шт – яєчний білок
120г – цукрова пудра
2ч/л – лимонний сік
Ніжні шоколадні пряники з глазур’ю покроковий рецепт
1. Розігріваємо молоко. До кипіння не доводити. У Суміш цукру і борошна додаємо молоко і ретельно перемішуємо. Даємо охолонути хвилин 10-15. Потім додаємо інші інгредієнти як на видео.
2. Місимо тісто на килимку. Розкачуємо до товщини 8-9мм. Вирубуємо зручним способом, я вибрала кавову чашку. Якщо форма прилипає, то краще подпылять борошном. Розставляти по листу на відстані один від друга.
3. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 10-15 хвилин. Готовність перевірити шпажкою. Після духовки, дати повністю охолонути. Інгредієнти глазурі збиваючи змішати як на відео. Дати висохнути приблизно 2-3 часа.
Відео рецепт 👇