Неймовірно м’який і ніжний медово шоколадний торт з крем-чізом простий рецепт.
Інгредієнти
4 яйця
5 столових ложок меду
100 грам вершкового масла
1 чайна ложка з гіркою соди
80 грам цукру
2,5 столові ложки какао
600 грам борошна
Крем-чіз:
Вершковий сир 500 грам (в мене сир Філадельфія)
Цукрова пудра 100 грам
Ванільний цукор 1 пакетик
Вершки не менше 30 % жирності 200 мл
Вишня заморожена 150 грам
Ніжний медово шоколадний торт з крем-чізом покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти, крім борошна і соди помістити в чашку і поставити на водяну баню. Попередньо добре перемішавши. Коли склад добре нагріється, додати соду, какао і борошно. Перемішати і залишити ще 2-3 хвилини на «бані».
2. Тісто повинне вийти м’яким але не липким. Викласти на посипану борошном поверхню тісто і розділити на однакові 10 частин. Розкочувати і випікати в духовці при 190 З 6-8 минут.
3. Приготувати крем. Змастити добре остиглі коржі кремом, викладати вишню між шарами. Залишити торт на ніч у холодильнику і прикрасити крихтою з обрізків теста.