Ніжний торт «Фрезє» з полуницею та крем суфле

Самий Ніжний торт «Фрез’є» з полуницею та крем суфле простий рецепт 🍰 Поки сезон обов’язково потрібно зробити 🔥🔥🔥

Інгредієнти

Форма 22см

Бісквіт:
4яйца
120гр цукру
120гр борошна
Випікати при 160* -30/35мин

Крем-суфле
300гр сирного сиру (у мене маскарпоне)
80гр /100гр сах пудри
500 мл Вершків 33% (холодні )
1ст л фісташкової пасти

Розпушений желатин

1кг полуниці )

Для верхнього шару:
100гр полуниці
150 води
50 цукру перемішати
Довести до кипіння, злегка остудити )
Додати розпущений желатин
5г +50 води )
І залити холодний торт !!!

Ніжний торт «Фрез’є» з полуницею та крем суфле покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця я цукром до пишності, акуратно вводимо муку! Якщо до вас не планетарний міксер то вводимо борошна силіконової лопаткою ) випікаємо 30/35мин !! Дістаємо остужаемся і ділимо на 2 частини!

2. Для крему: 10 гр желатину заливаємо 50мл холодної води і даємо набрякнути ! Збиваємо сир цукрову пудру поступово додаючи вершки щоб не було грудок ! Починаючи з низької швидкості і поступово збільшуючи !!! На максимальній швидкості вершки більше 30сек не збивати )) Вводимо пасту )

3. Далі розпускаємо желатин або на водяній бані або в мікрохвильовій печі імпульсами , не кип’ятимо! Відправляємо в крем перемішуємо і швидко збираємо торт щоб крем не схопився !!! Заздалегідь готуємо форму з полуничкою і збираємо як на видео.

4. Дати тортику постояти ніч у формі !

Відео рецепт 👇