Як зробити Нутовый омлет на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
🍽️ На 2 порції:
⠀
ОМЛЕТ:
Нутове борошно, 4 ст ложки
Сухий кріп, 1 ч ложка
Сіль, перець
Вода приблизно 250 мл Дивіться по консистенції, тісто має бути трохи густіше, ніж на млинці.
НАЧИНКА:
Печериці,200 р
Цибуля ріпчаста, 1 шт, середній
Помідор середній
Шпинат, приблизно 30 р
Сіль, перець
Рослинний майонез.
Солоний огірок, 1 шт.
☝🏻Наповнювати їх можна чим завгодно 😁
І повірте, це дуже смачно і дуже просто.
Нутовый омлет на сковороді покроковий рецепт
1. ОМЛЕТ:
Змішати всі сухі інгредієнти для тіста. Розвести водою. Обсмажити з двох сторін на млинцевої сковороді. Я смажила без масла, але можете додати в тісто пару ложек.
Змішати всі сухі інгредієнти для тіста. Розвести водою. Обсмажити з двох сторін на млинцевої сковороді. Я смажила без масла, але можете додати в тісто пару ложек.
2. НАЧИНКА:
Нарізати цибулю півкільцями, гриби довільно , помідори середніми кубиками, солоний огірок соломкою. Обсмажуємо цибулю з грибами до апетитної скоринки. Додаємо помідори ,спеції. Через кілька хвилин шпинат. Коли томатний сік трохи випарується отключаем.
Нарізати цибулю півкільцями, гриби довільно , помідори середніми кубиками, солоний огірок соломкою. Обсмажуємо цибулю з грибами до апетитної скоринки. Додаємо помідори ,спеції. Через кілька хвилин шпинат. Коли томатний сік трохи випарується отключаем.
3. ЗБИРАЄМО:
кожен коржик зорово ділимо попалам і змащуємо одну частину рослинним майонезом. Потім кладемо трохи солоного огірочка і столову ложку нашого наповнювача. Накриваємо зверху другою половиною коржа і злегка придавлює. В принципі, можна згортати і конвертиком…або як-то иначе.
кожен коржик зорово ділимо попалам і змащуємо одну частину рослинним майонезом. Потім кладемо трохи солоного огірочка і столову ложку нашого наповнювача. Накриваємо зверху другою половиною коржа і злегка придавлює. В принципі, можна згортати і конвертиком…або як-то иначе.