Як зробити Домашню пахлаву з листкового тіста з горіхами і медом рецепт простий.
Інгредієнти
Листкове тісто – 800г
Цукор – 300г.
Білок – 100-150г.
Волоський горіх – 200г.
Мед – 100-150г.
Жовток – 2шт.
Пахлава з листкового тіста з горіхами і медом покроковий рецепт
1. Збити білок з цукром до пік, перемішати з горіхами. Розкачати тісто по формі. Зверху намазати збитий білок, накрити другим коржем, знову змастити білком і так до конца.
2. Верхній корж змащуємо. Защипнути краю. Можна нарізати ромбиками або просто зробити отвір в середині. Змастити збитим желтком.
3. Поставити випікати при t 160-180C близько 20-30 хвилин до рум’яного кольору. Розтопити мед і вилити в отвір вашого пирога. Остудити пару годин. Нарізати на ромбики.