Як смачно зробити Папрікаш з курки по угорськи класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Назва говорить сама за себе паприка вона ж паприка у переклад з багатьох мов і є солодкий перець який ми називаємо болгарська. Це і є головний інгредієнт і зірка ⭐️ цієї страви. Це просто супер блюдо на кожен день, а з пюре тааак смачно 😋 можна звичайно з макаронами🍝 подати або з рисом🍚
Інгредієнти
На 4-5 порцій якщо з гарніром:
🧅1 велика цибулина
🥓100-150 г бекону
🍗500 г курки (у мене філе стегна)
🧄3 зубчики часнику
1 шт. великий солодкий перець
1 ч. л. паприки
1 ч. л. копченої паприки
🧂сіль за смаком
🥄1 ст. л. борошна
🧈шматочок вершкового масла
🥛2 ст. л. з гіркою сметани
Папрікаш з курки по угорськи класичний покроковий рецепт
1. Нарізати цибулю на середній кубик. Крупно нарізати перець. Нарізати довільно часник. Курку нарізати на середні шматочки. Цибулю обсмажити разом з беконом.
2. Додати курку, обсмажити все разом. Додати перець, часник, паприку і копчену паприку, сіль за смаком і трохи води. Протушкувати 15-20 хв. На сковороді обсмажити кілька хвилин борошно на вершковому масле.
3. Додати до м’яса, перемішати. Додати сметану і ще раз розмішати. Протушкувати ще 10 хвилин на слабкому огне.
Відео рецепт 👇