Пасхальне тістечко Павлова у вигляді яйця

Великоднє тістечко Павлова у вигляді яйця рецепт простий. Великодніх ідей багато не буває – це 100%, тому ми з радістю ділимося ще однієї!

Інгредієнти

Приблизно на 10 тістечок:
Білок – 32гр
Цукор – 64гр
Лимонний кислота і сіль – щіпка

Крем
Вершки жирні 33-35% – 70-80гр
Цукрова пудра – 20гр

Для жовтків:
Пюре маракуї без кісточок – 60гр
Цукор – 9g
Желатин 220 блюм – 2 гр
Вода для желатину – 12гр

Для створення жовтків підійде силіконова форма «півсфери» діаметром 2,5 см

Пасхальне тістечко Павлова у вигляді яйця покроковий рецепт

1. 1. В чистій деже міксера з’єднати білок і дрібку солі, почати збивати на середній швидкості до утворення «пивної піни.
2. Додати лимонну кислоту і цукор. Швидкість збільшити до максимальної
3. Збивати до гладкою і стійкою меренги.
4. Шкарлупки звільнити від яєць, акуратно зрізавши верхівку. Помити зсередини, протерти лимонним соком і ретельно висушити. Наповнити їх меренгою, розподілити її всередині шкарлупки за допомогою пензля.
Не наносити дуже тонкий шар меренги, тому що вона може вийти дуже крихкою.
5. Сушити безе при 90° протягом 2 годин. Після охолодження зняти шкарлупки з меренговых яиц.
2. Крем.
Вершки змішати з цукровою пудрою і збити до м’яких стійких пиков.
3. Для жовтків:
1. Желатин залити холодною водою, дати йому набрякнути.
2. Пюре з’єднати з цукром, довести до кипіння, варити 2-3 хвилини до повного розчинення цукру, зняти з вогню.
3. Желатин розпустити в свч, додати до пюре, перемішати.
4. Залити у форми і стабілізувати в холодильнику протягом 3х годин. Для більш легкого вилучення «жовтків» з форм, можна підморозити їх протягом получаса.

4. Очищені від шкаралупи меренговый начинити яйця збитими вершками і по центру викласти «жовток».