Паски краффины з листкового тіста

Дуже смачні і швидкі “краффины” з листкового тіста. Я впевнена, що багато з вас люблять, щоб було смачно і швидко! Тоді цей рецепт для вас💯 Як зробити Паски краффины з листкового тіста рецепт простий.

Інгредієнти

на 6-8 шт.
Листкове тісто (будь-яке) – 400 гр.
Вершкове масло – 60 гр.(м’яке)
Рослинне масло – для змазування форми
Цукор – за смаком
Кориця – за смаком
Цукрова пудра для посипання
Яйце для змащування

Паски краффины з листкового тіста покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до 180 °C, форму для мафінів змастити рослинним маслом. Розморозити тісто через холодильник, розкачати до товщини 3-4 мм. Пласт тесту промазати маслом, посипати цукром і корицею, закрутити в щільний рулет.

2. Розрізати рулет уздовж на де частини, потім кожну частину, розрізати на 3 частини. Кожну частину скрутити в равлика або “розочку”, підготовлені краффины укласти в комірки, змастити збитим яйцом.

3. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці від 30 до 40 хвилин ( до золотистого кольору). Дістати з духовки вийняти з форми і обваляти теплі “краффины” в суміші цукру і кориці. Посипати цукровою пудрою і можна подавати! Приємного аппетита!

Відео рецепт 👇