Як зробити чікен пасту Альфредо з куркою простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Інгредієнти на 2 порції:
•Куряче філе – 1 шт.
•Борошно – 100 р.
•Яйце – 2 шт.
•Панірувальні сухарі – 70 р.
•Цибуля біла – 1/2 шт.
•Часник – 2 зубчики
•Петрушка – 1 ст. л.
•Пармезан – 50 р.
•Паста Фетучіні – 200 р.
•Вершки 33% – 200 мл
•Шпинат – 100 р.
•Перець Чилі – за смаком
•Вершкове масло – 15 р.
•Соняшникова олія – 500 мл
Маринівка Курки:
•Соняшникова олія – 20 мл
•Сіль – 2 щіпки
•Перець – 1/2 ч. л.
•Італійські трави – 1/2 ч. л.
•копчена Паприка – 1/2 ч. л.
Паста Альфредо з куркою покроковий рецепт
1. Розділимо куряче філе уздовж навпіл і замаринуем улюбленими спеціями. Підготуємо суміш для панірування. Спочатку обваляем курку в борошні, потім в яйці і вже потім у панірувальних сухарях. У сковорідку заллємо достатню кількість соняшникової олії і раскалим ее.
2. Відправимо курку в паніровці в олію і смажимо 7-8 хвилин. Відправимо пасту в киплячу воду і варимо як зазначено на упаковці. Займемося вершковим соусом для пасты.
3. Першим ділом обсмажимо цибулю до легкого прозорості, далі додамо часник і петрушку, обсмажуємо хвилину і заливаємо жирними вершками, доведемо до легкого кипіння і додамо пармезан з шпинатом.
4. Як всі з’єднається в загальну масу додамо зварену пасту в соус і добре перемішати. Переходимо до сервірування страви. Викладаємо пасту в тарілку, а зверху кладемо нарізану курицу.
5. За бажанням можете додати перець Чилі і присипати додатковим пармезаном.
Відео рецепт 👇