Паста з баклажанами і томатами на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажани
оливкова олія
сіль, перцем, орегано (трави на свій смак)
Для соусу:
5 зубчиків часнику
500 гр. Томатів у власному соку
2 ст. л. Оливкової олії
2 гілочки базиліка
1 ст. л. Цукру
Сіль,перець
Паста з баклажанами і томатами на сковороді покроковий рецепт
1. Баклажани нарізаємо кубиками. Поливаємо оливковою олією. Приправляємо сіллю, перцем, орегано (травами на свій смак). Випікаємо в розігрітій до 200С духовці, приблизно 10 хв. режим верх низ (можна з конвекцією).
2. До оливковій олії Додаємо дрібно рубаний часник і трохи обсмажуємо секунд. Вливаємо томати, Додаємо цукор. сіль, перець базилик.
3. Тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні, потім вливаємо пару ополоників води від макаронів. Тушкуємо ще три хвилини, додаємо баклажани і пасту окремо отваренную.
Відео рецепт 👇