Паста з червоною рибою у вершковому соусі

Як зробити Пасту з червоною рибою у вершковому соусі рецепт простий 🤤⠀ ⠀ Я дуже люблю сімейство лососевих, і готова в молосоленом вигляді їсти сьомга і форель щодня, якщо б не їх ціна😁.⠀ ⠀ А ось горбушу і кету готую у вигляді соусу до пасти. Але так як не люблю чистити і возитися і відразу бачу філе, відразу купую і готую цю смакоту 🤤👇⠀

Інгредієнти

Філе червоної риби 600 гр.⠀
Вершкове масло 10 гр.⠀
3 зубчики часнику⠀
Вершки 300 гр.⠀
Молоко 100 мл⠀
1 ч. л. крохмалю⠀
Спеції за смаком.⠀
У мене часникова сіль, прованські трави і чорний мелений перець.⠀
Пармезан для подачі.⠀

Паста з червоною рибою у вершковому соусі покроковий рецепт

1. На розпечену сковороду кладемо вершкове масло і рубаний часник. Що б часник підрум’янився і пустив аромат.⠀ Далі – рещаное кубиками філе риби. І спеції.⠀ Обсмажуємо. Додаємо вершки, молоко і крохмаль. Перемішуємо.⠀
2. Готуємо 7 хвилин на середньому вогні.⠀ Паралельно відварюємо спагетті.⠀
3. Можете готувати пасту до стану аль-дента і відправити до риби на пару хвилин. Я відварюю до готовності і кладу вже в тарілці рибу в вершках по верх спагетті. Посипаючи тертим пармезаном. Вообщем то і все це дуже швидко і ДУЖЕ СМАЧНО 👌⠀

Відео рецепт 👇