Осіння атмосфера навіяла бажання приготувати страву з грибів. 😻Я дуже люблю ні з чим незрівняний смак глив. Передаю вам свій рецепт їх приготування. Нехай чарівний аромат грибів наповнить ваші будинки цієї осені. 🍂 Як зробити Пасту з грибами, вершками та сиром на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Паста – 200 г
Вершки 20% – 200 мл
Гриби – 200 г ( гливи)
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Сіль і перець -за смаком
Часник -2 зубчики
Пармезан – 2/3 ст.
Свіжа петрушка – 2 гілочки
Паста з грибами, вершками та сиром на сковороді покроковий рецепт
1. У підсоленій воді відварити пасту до готовності. У сковороді розтопити вершкове масло і на сильному вогні обсмажити гриби протягом 3-4 хвилин. Потім додаємо цибулю і часник. Смажимо перемішуючи ще пару хвилин. Вливаємо вершки, доводимо до кипіння й тушкуємо на низькому вогні ще кілька минут.
2. Додати готову пасту і готувати ще 1-2 хвилини. Петрушку промиваємо й обсушуємо паперовим рушником Zewa Expert, для таких маленьких завдань якраз зручно використовувати їх формат підлогу листочка, вони відмінно вбирають воду.
3. Посолити і поперчити, посипати тертим пармезаном (1/2 частина) і 1/2 частиною дрібно нарізаної петрушки. Викладаємо на тарілку пасту, зверху поливаємо грибним соусом і посипаємо залишилися пармезаном і зеленью.
Відео рецепт 👇