Паста з креветками в томатному соусі

Коли хочеться чогось смачного, але довго готувати не хочеться, а чекати доставку немає часу… Всім нам на допомогу в такий час приходять перевірені рецепти! Як зробити Паста з креветками в томатному соусі рецепт простий. Один з наших улюблених простих рецептів пасти! ❤🍝

Інгредієнти

Тигрові креветки — 100 г
Часник — 2 зубчики
Оливкову олію — 10 р
Вершкове масло — 10 г
Помідори у власному соку — 100 г
Вода — 100 г
Сіль, перець — за смаком
Помідори черрі — 50 г
Свіжий базилік — 2 гілочки
Спагетті — 60 г
Пармезан — 30 м

Паста з креветками в томатному соусі покроковий рецепт

1. Креветки очистити від панцира і кишкової жили. Часник нарізати слайсами і трохи обсмажити на розпеченій сковороді з додаванням оливкової і вершкового масел. До часнику додати креветки, посолити, поперчити і обсмажити до золотистого кольору. Креветки перекласти в окрему чашу, залишивши часник сковороде.
2. В цю ж сковороду додати томати у власному соку і воду. Посолити, поперчити і тушкувати, помішуючи, до загустіння маси. Помідори розрізати навпіл, базилік подрібнити. Додати помідори, базилік і креветки в соус. Спагеті відварити у підсоленій воде.
3. Готові спагетті перекласти в сковороду з соусом і перемішати. Якщо соус вийшов густим, додати кілька столових ложок води з-під пасти. Пам’ятайте, що до моменту приготування спагетті соус повинен бути вже готовий! Готову пасту перекласти в тарілку і посипати тертим пармезаном.