Як зробити Патьоки для торта без шоколаду з какао рецепт простий🔥🔥🔥 Всім привіт! 🙋♀️Сьогодні робимо патьоки на торт без шоколаду, вершків, желатину і масла! Інгредієнти знадобляться найпростіші!
⠀
⠀
Інгредієнти
(вистачить на торт 20 см)
⠀
цукор 60 г
кукурудзяний крохмаль 10 р
какао 25 р
молоко 125 г
Патьоки для торта без шоколаду з какао покроковий рецепт
1. Добре змішуємо всі інгредієнти в сотейнику (какао краще просіяти). Ставимо сковороду на повільний вогонь, при постійному помішуванні доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо. Продовжуємо перемішувати до гладкості. Робоча температура глазурі близько 30-35 градусів. Поливаємо на добре охолоджений торт! Такі патьоки залишаються глянцевими кілька годин, але після висихання стають матовыми.
2. Продовжуємо перемішувати до гладкості. Робоча температура глазурі близько 30-35 градусів. Поливаємо на добре охолоджений торт!
3. Такі патьоки залишаються глянцевими кілька годин, але після висихання стають матовыми.