Як зробити Печиво кураб’є з джемом в домашніх умовах рецепт. Сьогодні у нас досить класичний рецепт. Думаю, кожен хоч раз пробував покупної варіант цього печива, але повірте, домашній не йде з ним у порівняння.
Інгредієнти
– масло вершкове м’яке 200 гр.,
– цукрова пудра 75 гр.,
– білок від 2х яєць,
– сіль щіпка,
– ванільний цукор/екстракт 1ч. ложка,
– борошно 280 гр.,
– крохмаль кукурудзяний 20 гр.
+
Ваш улюблений джем.
Печиво кураб’є з джемом в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою до білого кольору. Додаємо білки і знову добре збиваємо 2-3 хв. Додаємо сіль і ваніль. Вводимо борошно і крохмаль. Перемішуємо до однородности.
2. Беремо кондитерський мішок з зубчастою насадкою (можна і просто ложкою, якщо вам не принципова форма) І відсаджуємо на пергамент невеликі печенья.
3. Мокрим пальцем акуратно робимо поглиблення і викладаємо джем. Випікаємо при 160°С до золотистого кольору. 15-17 хв. Приємного апетиту. Солодке життя-це філософія 💝🍪