Печиво з горіхами і сухофруктами

Як смачно зробити Печиво з горіхами і сухофруктами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Роблю відразу багато тіста і заморожую до наступного разу. Розповідаю, як я готую печиво з горіхами і сухофруктами. Ароматне, хрустке і дуже смачне – сьогодні я поділюся рецептом печива з волоськими горіхами і курагою. Печиво робиться дуже швидко і приготувати його вийде з першого разу, навіть якщо зовсім немає досвіду. Дивіться самі.

Інгредієнти

• Вершкове масло 100 г
• Цукор 100 р
• Ванільний цукор 5 г
• Яйця 1 шт.
• Розпушувач ½ ч. л.
• Борошно 200 г
• Вівсяні пластівці 125 р
• Волоські горіхи 100 г
• Сухофрукти 75 г

Печиво з горіхами і сухофруктами покроковий рецепт

1. В глибоку ємність відправляю м’яке вершкове масло з цукром і перетираю до однорідності. Додаю яйце і перемішуємо вінчиком. Проціджую борошно з розпушувачем і перемішую. Додаю вівсяні пластівці, замішую тісто руками і відставляю в сторону.

2. Волоські горіхи ріжу на невеликі шматочки і додаю до тесту. З сухофруктами (я взяв курагу) роблю те ж саме. Вмешиваю все це в тісто і ділю його на 2 рівні частини. З кожної частини тесту формую ковбаску, загортаю в харчову плівку і прибираю в морозилку на 1 час.

3. Випікати можна тільки одну порцію, а другу залишити в морозилці до наступного разу, коли раптово захочеться печива. Нарізаю ковбаску на порції однакової товщини і викладаю на деко, застелене папером для выпечки.

4. Відправляю випікатися на 20 хвилин при 175°C. Знімаю з дека – і можна подавати до столу. Печиво виходить дуже хрустким, з великою кількістю горішків і сухофруктов.