Як зробити Перець фарширований бринзою, яйцем, помідорами і зеленню рецепт простий. За рецептами фаршированого перцю дуже рекомендую звертатися на болгарські сайти, там справжні маніяки фаршированния. Цей рецепт звідти. Бринза і перець – болгарська класика. Вірніше у них частіше зустрічається сир сирени, а не бринза. Але взагалі замість бринзи можна взяти навіть фету (особливо тверду, козячу) Перці сюди краще брати довгасті, однакової ширини, без складочок, з тонкою шкірою. Схожий рецепт є в збережених історіях, там перець попередньо обсмажується і фаршированим ще раз обсмажується на сковороді.
Інгредієнти
12 шт червоного перцю
350 г бринзи
4 яйця
1 помідор
вершкове масло
1 ст. л. подрібненої петрушки
Перець фарширований бринзою, яйцем, помідорами і зеленню покроковий рецепт
1. Збити яйця і змішати з подрібненим сиром. Додати ошкуренный і дрібно нарізаний помідор і петрушку. (якщо суміш занадто рідкою можна додати 1 ч. л. борошна).
2. В кожен перчик покласти про,5 ч. л. розм’якшеного масла і начинити сумішшю. Викласти їх на змащеному олією противне.
3. Змастити вершковим або скропити рослинним маслом. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 минут.