Як зробити смачний перець фарширований капустою, морквою і цибулею з томатами на зиму в банках простий рецепт домашній. Мама і свекруха готують щороку! Цибулю, моркву і капусту смажимо на олії і солимо. Помідори пропускаємо через м’ясорубку. До них додаємо часник, перець Гіркий, перець горошком, сіль 2 ст ложки. Заповнюємо перці. Відправляємо в томатну пасту. Додаємо зелень. Варимо не чіпаючи 40 хвилин. До м’якості перцю. Проколіть виделкою для перевірки. Не переварюйте. Варимо на повільному вогні після кипіння. Банки і кришки стерилізуємо. Заповнюємо перцем і закриваємо кришкою. Всім приємного апетиту і гарного дня!
Інгредієнти
~перець 3 кг
~морква 2 кг
~цибуля 1 кг
~капуста 2 кг
~помідори 10 кг
~рослинна олія
~сіль
~Гіркий перець маленькі 6 шт
~запашний перець горошком 30 штук
~сіль 3 ст ложки
~часник 2 головки
~зелень
Перець фарширований капустою, морквою і цибулею з томатами на зиму в банках покроковий рецепт
1. Цибулю, моркву і капусту смажимо на олії і солимо. Помідори пропускаємо через м’ясорубку. До них додаємо часник, перець Гіркий, перець горошком, сіль 2 ст ложки.
2. Заповнюємо перці. Відправляємо в томатну пасту. Додаємо зелень. Варимо не чіпаючи 40 хвилин. До м’якості перца.
3. Проколіть виделкою для перевірки. Не переварюйте. Варимо на повільному вогні після кипения.
4. Банки і кришки стерилізуємо. Заповнюємо перцем і закриваємо крышки.
5. Всім приємного апетиту і гарного дня!
Відео рецепт 👇