Як смачно зробити Перловку з помідорами і консервованим тунцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. aka Швидше обіду/вечері вже не буде!
Інгредієнти
Перлова крупа 200-250 грам
Одна цибулина середніх розмірів
Один великий помідор соковитий і солодкий
Одна банка консервованого тунця (тут я звелю тунець в олії, для салатів — без)
Вершкове масло 1/2 ст. л.
Сіль + ваші улюблені спеції
Перловка з помідорами і консервованим тунцем покроковий рецепт
1. Перший акт — підготовка: Перловку промиваємо, заливаємо холодною водою, додаємо 1 ч. л. солі і залишаємо в прохолодному місці на ніч набрякнути (так ми скоротимо час варіння крупи, але якщо ви маєте зайвими 40-45 хвилин, можете пропустити цей крок).
2. Другий акт — власне приготування: На наступний день, крупу знову промиваємо, залишаємо почекати. Цибулину нарізаємо зручним вам способом і обсмажуємо на вершковому маслі до рум’яного кольору. Додаємо перловку, заливаємо всіх окропом до рівня на 1-1,5 см вище крупи і варимо під кришкою до мягкости.
3. Приєднуємо нарізану кубиком томат і тунець (за бажанням, разом з маслом). Додаємо сіль і спеції за смаком (копчена паприка і запашний перець сюди ідеально впишуться). Тушкуємо всіх разом на середньому вогні близько 3-4 минут.
4. Вимикаємо, залишаємо потомитися хвилин 10-15 і можна приступати до поглинання калорій! Якщо заздалегідь відварити перловку, а вранці виконати всі дії з другого акту і додати, припустимо, яйце всмятку — вуаля, у вас готовий смачний, швидкий і корисний сніданок