Персикове морозиво у вафельних трубочці простий рецепт.
Інгредієнти
450 гр стиглих персиків
3 ст. л. меду (найсмачнішого який у вас є)
1/2 чл солі пластівцями
400 гр згущеного молока
450 гр вершків 33% (можна замінити на 200 гр маскарпоне + 250 мл вершків)
Хрусткі вафельні трубочки
125 гр вершкового масла
100 гр цукру
0,5 чл розпушувача
3 шт яєць
250 гр борошна
140 гр води
ваніль
Персикове морозиво у вафельних трубочці покроковий рецепт
1. Персики порізати на шматочки розміром з горошинку (можна просто пюрировать в блендері). Додати до персикам мед, сіль і згущене молоко.
2. Вершки збити до м’яких піків, змішати з персикової масою, розлити по формах, або в пластиковий контейнер і заморозити. Раджу подавати в домашніх хрустких трубочках.
3. Хрусткі вафельні трубочки.
Вершкове масло прогріти до рідкого стану. Збити масло з яйцем, ваніллю і цукром. Додати борошно, розпушувач і воду. Змішати до однорідності. Випікати в вафельниці. Зберігати в герметичній таре.
Вершкове масло прогріти до рідкого стану. Збити масло з яйцем, ваніллю і цукром. Додати борошно, розпушувач і воду. Змішати до однорідності. Випікати в вафельниці. Зберігати в герметичній таре.