Як зробити Песто з оливкового масла, базиліка, кінзи, пармезану і кешью рецепт простий. Заготовки в сезон і не тільки 🌿що 1 кг песто (на рослинному маслі, з цукром і підсилювачами) коштує в магазині коштує 1700 руб, а домашній навіть не в сезон, з базиліком по 2500 ща кг обходиться в 1000 руб. А що говорити про літньому періоді, коли зелень буде у багатьох своя, треба робити.
Інгредієнти
на 1 кг:
Оливкова олія 300 мл, базилік зелений 150 г, кінза 100 г, пармезан 240 г, кешью 120 г, сік лимона 30 мл, часник 2 зубчики, сіль і перець за смаком.
Песто з оливкового масла, базиліка, кінзи, пармезану і кешью покроковий рецепт
1. Готується з потужним блендером це 5 хвилин. Пармезан натерти і далі скидаємо всі інгредієнти і збиваємо, розкладаємо по контейнерах, або баночкам.
2. зберігаємо В холодильнику до 7 днів, в морозилці до 6 месяцев.
3. Розморожуйте через холодильник і смакові властивості не изменятся.