Пісний шоколадний кекс з геркулесом в духовці

Пісний шоколадний кекс з геркулесом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Насіння чіа 10г
Какао 15г
Розпушувач 1/2 год/л
Щіпка солі
120г рослинного молока
Підсолоджувач за смаком (у автора сироп топінамбура 1 ст/л)
Арахісова паста без цукру 1 ст/л

Пісний шоколадний кекс з геркулесом в духовці покроковий рецепт

1. Геркулес подрібнюємо з насінням чіа (можна в кавомолці). Додаємо какао, розпушувач, сіль, молоко, підсолоджувач, перемешиваем.

2. Викладаємо половину тіста в злегка змащену маслом форму, в середину кладемо арахісову пасту і накриваємо залишилися тестом.

3. Відправляємо в розігріту до 180С духовку на 12-15 хвилин. ⠀ Бажаємо приємного апетиту!

Відео рецепт 👇