Пісний шоколадний кекс з геркулесом в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Насіння чіа 10г
Какао 15г
Розпушувач 1/2 год/л
Щіпка солі
120г рослинного молока
Підсолоджувач за смаком (у автора сироп топінамбура 1 ст/л)
Арахісова паста без цукру 1 ст/л
Пісний шоколадний кекс з геркулесом в духовці покроковий рецепт
1. Геркулес подрібнюємо з насінням чіа (можна в кавомолці). Додаємо какао, розпушувач, сіль, молоко, підсолоджувач, перемешиваем.
2. Викладаємо половину тіста в злегка змащену маслом форму, в середину кладемо арахісову пасту і накриваємо залишилися тестом.
3. Відправляємо в розігріту до 180С духовку на 12-15 хвилин. ⠀ Бажаємо приємного апетиту!
Відео рецепт 👇