Як зробити Пісочне печиво домашнє рецепт простий. Це буде ваше улюблене пісочне печиво. Воно найсмачніше. І молоко я не даремно поставила на задній план. З ним ви отримаєте подвійний удар задоволення. Відкусивши печиво, зробивши ковток молока, закривши очі, ви опинитеся в місце, де пасуться корівки, співають пташки і пахне свіжоскошеною травою.
Інгредієнти
1. Яйця – 1 шт.
2. Цукрова пудра – 100 г
3. Ванільний цукор – 1 ч. л
4. Вершкове масло – 130 г
5. Розпушувач – 2 ч. л
6. Борошно – 270 г +
–
Пісочне печиво домашнє покроковий рецепт
1. 1. Яйце збийте з цукровою пудрою і ванільним цукром до пишної, світлої маси.
2. Додайте до яєчної маси м’яке вершкове масло, ретельно збийте інгредієнти.
3. Далі додайте розпушувач і частинами всипте борошно. Замісіть м’яке і злегка липке тісто. Готове тісто поставте в холод на 30-60 мин.
2. Додайте до яєчної маси м’яке вершкове масло, ретельно збийте інгредієнти.
3. Далі додайте розпушувач і частинами всипте борошно. Замісіть м’яке і злегка липке тісто. Готове тісто поставте в холод на 30-60 мин.
2. 4. Деко застеліть папером.
5. Посипте робочу поверхню борошном. Розкачайте тісто (товщина приблизно 1 см). Формочками/склянкою виріжте печива, перекладіть їх на противень.
5. Посипте робочу поверхню борошном. Розкачайте тісто (товщина приблизно 1 см). Формочками/склянкою виріжте печива, перекладіть їх на противень.
3. 6. Духовку розігрійте до 180 С. Випікайте печиво 10-12 хв (залежить від товщини). Готові печива будуть світлими. Не засмажуйте їх. Якщо будете пекти 2/3/4 партії, то тісто та заготовки слід тримати в холоді.
7. Готові печива остудіть і помістіть в закриту ємність/пакет.
Приємного апетиту!
7. Готові печива остудіть і помістіть в закриту ємність/пакет.
Приємного апетиту!