Пісочне печиво Сніжки з цукровою пудрою

Як смачно зробити Пісочне печиво Сніжки з цукровою пудрою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачне розсипчасте печиво в цукровій пудрі, просто тане в роті, до чаю або кави ідеально))

Інгредієнти

Вершкове масло 250 гр
Рослинна олія 100 мл
Борошно 500 гр
Крохмаль 4 ст л
Цукрова пудра 200 гр ( 100 г в тісто і 100 гр на посипання)
Ванілін щіпка
Щіпка солі

Пісочне печиво Сніжки з цукровою пудрою покроковий рецепт

1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно трохи пом’якшало. Розігрійте духовку до 160 градусів. За допомогою міксера на середній швидкості збийте масло, цукрову пудру (100 гр) до кремової консистенції. Додайте рослинне масло,щіпку солі, ванільний екстракт, а потім знову перемешайте.

2. Цукрову пудру краще не замінювати на цукор, адже саме завдяки їй печиво виходить таким ніжним і буквально тане в роті. Далі частинами додаємо борошно, крохмаль, перемішуємо лопаткою. Переносимо тісто на килимок, замішуємо тісто не буде еластичним, але зліпити можно..

3. Формуємо брусочок ( можна подивитися в каруселі) нарізаємо . Переносимо заготовки на деко , застелене папером для випікання і відправляємо в розігріту духовку 160 С на 16-18 хвилин. Орієнтуйтеся на нижні краю: вони повинні стати злегка золотистим. Вийміть наше пісочне печиво з духовки і ще гаряче обваляйте в цукровій пудре.