Піца з нутом і моцарелою

Іноді так хочеться швидко приготувати смачну піцу, затишно влаштувавшись за стареньким серіалом 🍕 Із задоволенням ділюся рецептом! Я вже розповідала вам про натуральні соуси, які ідеально розкривають і доповнюють смак різних страв! 🧡 Справжня палочка-виручалочка для піци я використовувала брусничний соус томатний з невеликою остринкой 🍅 Як зробити Піцу з нутом і моцарелою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

500 г борошна
щіпка манки
275 мл теплої води
пачка сухих дріжджів
18 г солі
75 мл оливкової олії
томатний соус і брусничний соус
400 г моцарели
200 г нут консервований
сіль/спеції за смаком
базилік/будь-яка зелень

Піца з нутом і моцарелою покроковий рецепт

1. Перша піца у нас буде класична маргарита, а друга з хумусом і брусничним соусом 🤞🏻 Просіваємо борошно для пишноти, додаємо дріжджі, теплу воду, сіль і оливкове масло. Замішуємо тісто і прибираємо його в тепле місце на полчаса.

2. Коли тісто піднялося, присипаємо робочу поверхню манкою і формуємо піцу. Потім викладаємо для першої піци томатний соус і моцарелу, а для другої брусничний соус.

3. Домашній хумус (нут з невеликою кількістю води, оливкового масла і солі збиваємо в блендері), моцарелу. Випікаємо при 180 С 10-15 хвилин до готовності, прикрашаємо зеленню і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇