Плюшка Московська з цукром з дріжджового тіста

Як зробити Плюшка Московська з цукром з дріжджового тіста рецепт в духовці 🔥 Давайте піч повітряні смачні булочки.

Інгредієнти

Вода тепла 700 мл
Дріжджі 1 пакетик
Цукор 4 ст ложки
Сіль 1 ч ложка
Масло рослинне 2 ст. ложки
Борошно 1 кг

Плюшка Московська з цукром з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. У теплій воді розчинити цукор, дріжджі, сіль і вилити в борошно, замісити м’яке тісто, додати масло і знову замісити. Залишити тісто на расстойку на 40 минут.
2. Розділити тісто на шматочки, з кожного шматочка зробити овальну корж, присипати цукром, згорнути в рулет, цей рулет скласти вдвічі, зліпити краю і з боку загину розрізати, на відео все гранично ясно як робити такі плюшки.
3. Залишаємо на расстойку на 30 хвилин і потім випікаємо при температурі 180°с близько 20 минут.

Відео рецепт 👇