Як зробити Пончики дріжджові смажені на сковороді в олії рецепт простий.
Інгредієнти
Тісто:
* 50 гр. м’якого вершкового масла 82,2%
* 150 мл. молока 3,2%
* ванільна паста або ванільний цукор 10 гр.
* 250 гр. просіяного борошна
* 80 гр. цукру
* 1 гр. солі
* 11 гр. сухих дріжджів
* 1 яйце ІЗ
* 150 гр. родзинок
Пончики дріжджові смажені на сковороді в олії покроковий рецепт
1. Родзинки промити і замочити з ромом або коньяком (трохи). Можна просто трохи обдати окропом. Змішати сухі інгредієнти. Молоко з маслом, нагріти до розчинення масла. Молоко не повинно закипеть.
2. В борошно розбиваємо яйце і начитаним змішувати з борошном і підливати трохи остигле молоко з маслом, що яйце не згорнулося. Добре вимішати і поставити підходити в тепле місце на 30 хв. Родзинки, віджати і додати в тісто. Вымешать.
3. Ложкою формувати маленькі пампушки і смажити у фритюрі. Стежте, що б масло не було занадто гарячим, інакше тісто швидко засмажиться, а всередині буде сире. Готові пончики присипати цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇