Пончики з заварним кремом і абрикосовим конфітюром простий рецепт. Обов’язково пробуйте готувати з кислими конфитюрами, з абрикосом – просто щось божественне. Зовсім не очікувала , що більше сподобається саме таке поєднання.
Інгредієнти
Рецепт на 16 пончиків 8 см діаметр вирубки
Опара:
300грамм теплого молока
1 Ст ложка цукру
1/2 год ложки солі
3 Ст ложки борошна
1 упаковка дріжджів 11 грам
Тісто:
Опара+
70 грам цукру
470 грам борошна
50 грам вершкового масла
Заварний крем:
400 мл молока
100 мл вершків 33%
120 грам цукру
25 грам кукурудзяного крохмалю
2 яйця
Конфітюр:
150 грам пюре абрикоса
35 грам цукру
8 грам кукурудзяного крохмалю
Пончики з заварним кремом і абрикосовим конфітюром покроковий рецепт
1. Опара:
Змішуємо, накриваємо щільно кришкою і забуваємо на 15 минут.
Змішуємо, накриваємо щільно кришкою і забуваємо на 15 минут.
2. Тісто:
Опару змішуємо з цукром, м’яким маслом. додаємо борошно, замішуємо м’яке пружне тісто. Може піти менше борошна , додаємо поступово. Даємо тісту підійти в 3 рази в теплому місці протягом 1-2 годин. Розкачуємо, вирубкою 8 см формуємо пончики. Смажимо у великій кількості олії до рум’яного кольору на низькому огне.
Опару змішуємо з цукром, м’яким маслом. додаємо борошно, замішуємо м’яке пружне тісто. Може піти менше борошна , додаємо поступово. Даємо тісту підійти в 3 рази в теплому місці протягом 1-2 годин. Розкачуємо, вирубкою 8 см формуємо пончики. Смажимо у великій кількості олії до рум’яного кольору на низькому огне.
3. Заварний крем:
Змішуємо все з холодним молоком, уварюють до загусання на середньому вогні. Охолоджуємо 6 годин, розминаємо перед использованием.
Змішуємо все з холодним молоком, уварюють до загусання на середньому вогні. Охолоджуємо 6 годин, розминаємо перед использованием.
4. Конфітюр:
Змішуємо і уварюють до загусання, охолоджуємо пару годин до стабілізації. Теж саме повторюємо з полуничним пюре.
Змішуємо і уварюють до загусання, охолоджуємо пару годин до стабілізації. Теж саме повторюємо з полуничним пюре.
Відео рецепт 👇