Повітряний торт Рафаелло домашній

Шалено ніжний, легкий, повітряний торт “Рафаелло” домашній рецепт простий. Настійно рекомендую його приготувати, Ваші близькі будуть у захваті!

Інгредієнти

Для бісквіта:
🔸яйце 4 шт
🔸цукор 1 ст (200мл)
🔸борошно 1 ст (200мл)
🔸ванілін 1 ч/л
🔸розпушувач 1 ч/л

Для крему:
🔸вершки 33% 400 мл
🔸цукрова пудра-80 г
🔸Вершковий сир 150 г
🔸кокосова стружка 200 г

Повітряний торт Рафаелло домашній покроковий рецепт

1. Відокремлюємо білки від жовток. Білки збиваємо до піків, потім додаємо цукор, безперервно збиваючи. Далі вводимо жовтки по 1 шт. Потім додаємо ванілін, борошно, розпушувач і перемішуємо до однорідної массы.

2. Перекладаємо у форму і відправляємо в розігріту духовку на 180′ до готовності. Готуємо крем. До вершків додаємо цукрову пудру, Вершковий сир і взбиваем.

3. Наш бісквіт розрізаємо на три коржі і починаємо збирати тортик. Корж змащуємо кремом, додаємо кокосову стружку, і так шар за шаром. Тортик прикрашаємо кокосовою стружкою і за бажанням цукерками рафаель. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇