ПП маршмеллоу без цукру простий рецепт сделаь.
Інгредієнти
▫️Яйця 3 шт. (тільки білки)
▫️Молоко 50 гр. (звичайна або рослинне)
▫️Желатин 15 гр.
▫️Підсолоджувач за смаком
▫️Рожевий барвник (за бажанням)
КБЖУ на всю порцію: 75/16/0,5/2
ПП маршмеллоу без цукру покроковий рецепт
1. Желатин змішуємо з молоком, розтоплюємо його на повільному вогні або в мікрохвильовій печі (не кип’ятимо!). Білки відділяємо від жовтків і збиваємо з підсолоджувачем, до міцних пиков.
2. Додаємо желатин до білків і збиваємо ще 1-2 хвилини. Маса повинна вийти дуже повітряна і в’язка. Ділимо масу на дві частини, в одну додаємо краситель.
3. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і відсаджуємо смужки на пергаментний бумагу.
4. Прибираємо в холодильник на кілька годин, до застигання. Нарізами смужки і обвалюємо їх у цукровій пудрі/крохмалі. Готово!