ПП профітролі закусочні простий рецепт в духовці. Сьогодні ділюся рецептом корисних профітроль 🥰 Хрустка скоринка м’яка і ніжна начинка…. Зберігаємо рецепт і біжимо на кухню готувати!
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г : 190/11/12/8
Борошно пшеничне ц/з (у мене сорт ДУРУМ) – 75 г
Масло вершкове – 50 г
Яйця – 3 маленьких або 2 великих
Вода – 125 мл
Сіль – щіпка
Для начинки я змішала сирний сир, сметану (15 %), кріп і часник. Прикрасила малосольною сьомгою.
З начинкою можна експериментувати, як душі завгодно!
ПП профітролі закусочні покроковий рецепт
1. У сотейник влити воду, масло і сіль. Довести до кипіння і зменшити вогонь. Висипати борошно, активно помішуючи. Зняти з вогню і відразу ж додати по одному яйця ,добре збиваючи миксером.
2. Кулінарним мішком видавити тісто на деко, застелене пергаментним папером. Відправити в духовку на 25 хвилин при 180 градусів. Можливо буде потрібно більше часу, тому орієнтуємося на золотисту корочку.
3. Готові профітролі остудити, розрізати ножем і наповнити начинкою. Прикрасила рибкою і гілочками укропа.
Відео рецепт 👇