ПП Шоколадний Мурашник з заварним кремом

ПП Шоколадний Мурашник з заварним кремом простий рецепт. Приголомшливий десерт, мої хороші🤩!!! Шоколадна бісквітна крихта, просочена заварним кремом і шоколадна глазур😌-дуууже смачно! Обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

Тісто:
✔️яйце 1 шт
✔️підсолоджувач
✔️йогурт густий або м’який сир 40 гр
✔️какао 20 гр
✔️вівсяне борошно з вівсяних пластівців 80 гр (можна будь-яку)
✔️розпушувач 3 гр

Крем:
✔️молоко 200 гр
✔️жовток 1 шт
✔️підсолоджувач
✔️кукурудзяний крохмаль 20 гр

Глазур:
✔️шоколад без цукру 7 гр

КБЖУ на 100 гр 212.8/10.8/7/25.9
Вага 330 гр

ПП Шоколадний Мурашник з заварним кремом покроковий рецепт

1. До яйцю додати підсолоджувач, йогурт, какао, перемішати. Потроху додавати борошно і розпушувач, замішуючи м’яке, злегка липнущее до рук тісто. Тісто прибрати в морозилку на 20-30 минут.

2. Зварити крем. У молоко додати жовток, підсолоджувач і крохмаль, перемішати. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, варити до загустіння. Готовий крем остудить.

3. Дістати тісто з морозилки, натерти на крупній тертці. Відправити запікатися в розігріту до 200° духовку на 15 – 20 хвилин. Готове тісто охолодити до кімнатної температури, і розламати руками у велику крихту, додати крем, перемішати. Сформувати гіркою десерт, обмазати кремом і прибрати в холодильник для просочення (краще на ніч). Готовий десерт полити шоколадом і наслаждаться.

Відео рецепт 👇