ПП торт на сковороді з сирним кремом простий рецепт. Настільки соковитий, настільки простий і настільки смачний, що без зайвих слів потрібно зберігати і готувати!
Інгредієнти
✔️КБЖУ на 100 гр: 160/9/6/15
на тортик 12-14 см:
Для панкейків:
▪️2 яйця С1
▪️Молоко – 250 гр
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене 5 гр ФитПарад 7)
▪️Мука кукурудзяна – 50 гр
▪️Борошно пшеничне цільнозернові – 50 гр
▪️Розпушувач – 1/3 ч. л
▪️Соняшникова олія – 1 ст. л
Для крему:
▪️Сухе знежирене молоко – 120 гр
▪️Кукурудзяний крохмаль – 50 гр
▪️Молоко – 400 гр
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене 7 гр ФитПарад 7)
▪️М’який сир – 200 гр
Для глазурі 80 гр гіркого/темного шоколаду🍫 (просто розтопити в мікрохвильовці/на водяній бані)
ПП торт на сковороді з сирним кремом покроковий рецепт
1. Для тесту на панкейкі змішати яйця з молоком і підсолоджувачем, просіяти сухі інгредієнти і перемішати. В кінці додати масло, перемішати і дати настоятися хвилин 5.
2. Можна смажити панкейкі! На злегка змащеній олією сковороді по одному, викладаючи однакову кількість тіста. Перевертати, як тільки з’явилися пухирці на поверхности.
3. Для вареного згущеного молока обсмажити сухе молоко до золотистої скоринки на сухій сковороді (воно буде комковаться), пересипати в миску. Додавши крохмаль, молоко і сах/заступник добре збити блендером. Перелити в сотейник і варити на повільному вогні, постійно помішуючи, до консистенції вареного згущеного молока хвилин 10. Накрити харчовою плівкою в контакт і дати трохи остыть.
4. Об’єднати згущене молоко з м’яким сиром з допомогою блендера, і крем готовий! Зібрати тортик, чергуючи панкейкі з кремом (змащуйте добре). Готовий виріб прибрати в холод на годину. Розтопити гіркий шоколадку і полити тортик глазур’ю зверху. Можна насолоджуватися!
Відео рецепт 👇