ПП Торт з заварним кремом і яблуками простий рецепт 🍎 Тортик мега чудовий!! 😍 Приголомшливе поєднання заварного крему і яблук, неодмінно сподобається всім ласунам 🥰!! Обов’язково приготуйте 😍
Інгредієнти
Коржі:
✔️хлібці 4 шт(50 гр)
⠀
Крем:
✔️молоко 250 гр
✔️підсолоджувач
✔️жовток 1 шт(можна ціле яйце)
✔️крохмаль кукурудзяний 25 гр
✔️йогурт густий 40 гр
⠀
Яблучний шар:
✔️яблука 150 гр
✔️підсолоджувач
✔️крохмаль кукурудзяний 5 гр+20 гр води
✔️кокосовий цукор або кориця за бажанням
⠀
Глазур:
✔️сметана 80 гр
✔️какао 10 гр
✔️підсолоджувач
КБЖУ на 100 гр👉118.4/4.6/3.6/16.9
Вага 570 гр
ПП Торт з заварним кремом і яблуками покроковий рецепт
1. У молоко додати жовток, підсолоджувач, крохмаль, ретельно перемішати. Нагріти імпульсами в мікрохвильовці до загустіння. Крем остудити. У остиглий крем додати йогурт, ретельно перемешать.
2. Яблука порізати кубиками, додати підсолоджувач, нагрівати в НВЧ до м’якості. Додати розведений у воді крохмаль, перемішати. Нагріти в мікрохвильовій печі до загустіння, остудить.
3. Зібрати тортик. Викласти два хлібці, зверху крем, знову два хлібці, яблука, крем. Прибрати в холодильник на кілька годин для просочення. У сметану додати какао, підсолоджувач, перемішати. Нагрівати в НВЧ до кипіння, але не кип’ятити. Остудити. Прикрасити тортик глазур’ю. Насолоджуватися 😍
Відео рецепт 👇