ПП Цукерки «Пташине молоко»

Як смачно зробити ПП Цукерки «Пташине молоко» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’який сирок або густий йогурт-300 гр
Молоко-140 гр
Желатин – 10 г
Цукрозамінник або сироп без цукру – за смаком
Знежирений какао – для посипання

ПП Цукерки «Пташине молоко» покроковий рецепт

1. Желатин розвести в молоці і залишити набухати хвилин 15-20. Після розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі імпульсами. НЕ КИП’ЯТИТИ‼️

2. Сирок чи йогурт змішати з підсолоджувачем. Додати розтоплений желатин і добре перемешать.

3. Перелити суміш у форму і поставити в холодильник до повного застигання. Після рясно посипати какао.

Відео рецепт 👇