Ну дуже смачний та ніжний десерт 😍 ви точно повинні його спробувати, ЗБЕРІГАЙТЕ рецепт і обов’язково готуйте 🥰 Як зробити Пташине молоко десерт в склянці в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
-15 г желатину;
-100 мл молока;
-100 г вершкового масла;
-150 г згущеного молока;
-4 білка;
-200 г цукру.
Для глазурі:
-100 г молочного шоколаду;
-50 мл молока.
Пташине молоко десерт в склянці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Желатин залити холодним молоком (50 мл), Добре перемішати і залишити набухати. М’яке вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідності. Окремо в мисці збиваємо білки, поступово додаючи цукор, до пишної маси. До збитим білків додаємо вершкове масло зі згущеним молоком і ще раз Добре взбиваем.
2. В сотейнику нагріваємо залишився молоко (50 мл), додаємо до нього набряклий желатин, перемішуємо до розчинення. Додаємо желатин до основної маси, добре перемішуємо. Розподіляємо по креманках або стаканчикам.
3. Відправляємо в холодильник до застигання. У сотейнику з’єднуємо шоколад, молоко (можна вершки), нагріваємо і перемішуємо до однорідності. Заливаємо зверху суфле шоколад і прибираємо в холодильник до застывания.
Відео рецепт 👇