Пташине молоко десерт в склянці в домашніх умовах

Ну дуже смачний та ніжний десерт 😍 ви точно повинні його спробувати, ЗБЕРІГАЙТЕ рецепт і обов’язково готуйте 🥰 Як зробити Пташине молоко десерт в склянці в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

-15 г желатину;
-100 мл молока;
-100 г вершкового масла;
-150 г згущеного молока;
-4 білка;
-200 г цукру.

Для глазурі:
-100 г молочного шоколаду;
-50 мл молока.

Пташине молоко десерт в склянці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Желатин залити холодним молоком (50 мл), Добре перемішати і залишити набухати. М’яке вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідності. Окремо в мисці збиваємо білки, поступово додаючи цукор, до пишної маси. До збитим білків додаємо вершкове масло зі згущеним молоком і ще раз Добре взбиваем.

2. В сотейнику нагріваємо залишився молоко (50 мл), додаємо до нього набряклий желатин, перемішуємо до розчинення. Додаємо желатин до основної маси, добре перемішуємо. Розподіляємо по креманках або стаканчикам.

3. Відправляємо в холодильник до застигання. У сотейнику з’єднуємо шоколад, молоко (можна вершки), нагріваємо і перемішуємо до однорідності. Заливаємо зверху суфле шоколад і прибираємо в холодильник до застывания.

Відео рецепт 👇