Пухнастий шифоновий торт бісквітний з начинкою із заварного крему

Я приготувала Пухнастий шифоновий торт бісквітний з начинкою із заварного крему простий рецепт в духовці. Це рецепт приготування шифонової торта у формі для фунтового пирога. Ви можете приготувати заварний крем в мікрохвильовій печі. Якщо ви будете готувати в каструлі, крем може підгоріти, але з мікрохвильовою піччю його легко приготувати навіть новачку.

Інгредієнти

Шифоновий торт 18 см х 8 см х 8 см
3 яєчних жовтка М
30 г рослинного масла
35 г молока
60 г борошна
ваніль
3 яєчних білка M
50 г цукру
1 столова ложка (10 г) кукурудзяного крохмалю
130 ° с протягом 50 хвилин 170 ° с протягом 10 хвилин

Заварний крем
3 яєчних жовтка
35 г цукру
20 г борошна
130 г молока
70 г вершків (або молока)
15 г несолоного вершкового масла
ваніль

Пухнастий шифоновий торт бісквітний з начинкою із заварного крему покроковий рецепт

1. Шифоновий торт.
Додайте борошно після змішування яєчних жовтків, рослинного масла і молока. Додайте кукурудзяний крохмаль після приготування безе з яєчних білків і цукру. З’єднайте їх разом. Добре вимісіть тісто до м’якості. Вистеліть дно форми папером для випічки і викладіть тісто. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 130°C протягом 50 хвилин і 170°C протягом 10 хвилин. Покладіть форму на бік, щоб остыла.
2. Заварний крем.
Змішайте яєчні жовтки, цукор і борошно. Після додавання молока і вершків нагрівайте в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. Повторіть нагрівання протягом 30 сідоків і перемішування. Навіть якщо крем затвердіє, повторіть нагрів ще двічі по 30 секунд. Коли ви добре прогріється і температура крему підвищиться, мука буде добре прожарена. Загорніть її, щоб не висохла, і охолодіть в холодильнику або морозильній камері після додавання олії та ванили.
3. Вийміть шифоновий торт з форми. Коли заварний крем охолоне до температури нижче 5°C, перекладіть його в миску і збийте. Перекладіть крем кондитерський мішок і вилийте його на торт. Якщо у вас є тільки звичайна насадка, розріжте торт ножем, а потім додайте крем. Якщо ви додасте занадто багато крему, він може потріскатися, тому будьте осторожны.