Як зробити смачний Пиріг Кіш з шинкою, грибами сиром і сметанною заливкою рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
(міні, 7-8шт)
Основа:
Вершкове масло 70гр
Сир твердий 30гр
Яйця 1(С0)
Сіль Щіпка
Борошно 180г
Начинка:
Гриби 80гр
Шинка 80гр
Цибуля ріпчаста 1
Рослинна олія 2ст.л.
Сіль, перець За смаком
Заливка:
Сметана 15% 70гр
Молоко 50гр
Яйця 1 (С0)
Сир твердий 60-70гр
Сіль, перець За смаком
Пиріг Кіш з шинкою, грибами сиром і сметанною заливкою покроковий рецепт
1. Основа:
1. Сир натерти на дрібній тертці.
2. У чаші міксера об’єднати холодне вершкове масло, нарізане кубиками, сир, сіль.
3. Додати борошно і перемішати до стану крихти (насадка весло).Додати яйце і замісити тісто
4. Розкачати тісто в пласт 3-4мм, викласти у форми, щільно притиснути пальцями до боків форми.
5. Зайве тісто зрізати гострим ножем.
6. Прибрати в морозильну камеру на час приготування начинки.
1. Сир натерти на дрібній тертці.
2. У чаші міксера об’єднати холодне вершкове масло, нарізане кубиками, сир, сіль.
3. Додати борошно і перемішати до стану крихти (насадка весло).Додати яйце і замісити тісто
4. Розкачати тісто в пласт 3-4мм, викласти у форми, щільно притиснути пальцями до боків форми.
5. Зайве тісто зрізати гострим ножем.
6. Прибрати в морозильну камеру на час приготування начинки.
2. Начинка:
1. Гриби і цибулю покришити.
2. На рослинному маслі пасерувати цибулю 1-2 хвилини.
3. Додати гриби, посолити, поперчити за смаком і обсмажити до готовності.
Зняти з вогню, додати шинку(дрібно порізати), перемішати.
4. Остудити
1. Гриби і цибулю покришити.
2. На рослинному маслі пасерувати цибулю 1-2 хвилини.
3. Додати гриби, посолити, поперчити за смаком і обсмажити до готовності.
Зняти з вогню, додати шинку(дрібно порізати), перемішати.
4. Остудити
3. Заливка:
1. Сир натерти на тертці. Оложить
2. В чаші змішати всі інгредієнти і збовтати венчиком.
1. Сир натерти на тертці. Оложить
2. В чаші змішати всі інгредієнти і збовтати венчиком.
4. Формування тарта:
1. На замороженої основі розподілити начинку.
2. Залити заливкою і випікати в розігрітій до 180С духовці близько 35 хвилин.
3. Потім посипати тертим сиром і випікати ще 5 минут.
1. На замороженої основі розподілити начинку.
2. Залити заливкою і випікати в розігрітій до 180С духовці близько 35 хвилин.
3. Потім посипати тертим сиром і випікати ще 5 минут.