Пиріг з адигейський сиром сулугуні з листкового тіста

Пиріг з адигейський сиром сулугуні з листкового тіста простий рецепт в духовці. Швидко до чаю і не тільки. Для всіх, хто любить випічку з листкового тіста.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 286/13,4/19/15
Вихід ~ 530 гр

Тісто листкове 400 гр (пішло 210. 190 гр я обрізала по краях)
Сир адигейський 140 гр (можна взяти сир)
Сир сулугуні 120 гр
Зелена цибуля 15-20 гр
Яйце 1 шт

Пиріг з адигейський сиром сулугуні з листкового тіста покроковий рецепт

1. Сир потерти на тертці, додати дрібно порізану зелену цибулю. Яйце збити. Половину збитого яйця додати до сиру а половину залишити для смазывания.

2. Пласт тіста розкачати. На тісто покласти начинку так, як показано на відео. Накрити другим пластом тіста. Прибрати надлишки тіста з допомогою ножа. Зробити надрезы.

3. Далі загорнути пиріг так як показано на відео. Змастити яйцем. При бажанні посипати кунжутом і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 минут.

Відео рецепт 👇