Як зробити Пиріг з капустою на дріжджовому тесті в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Для тесту:
400гр теплого молока
дріжджі 10гр
цукор 2 ч. л.
сіль 1ч.л.
2 яйця
масло вершкове 60гр
борошно просеянная 700-800гр
Для Начинки:
капуста 1 невелика
часник 1-2 зуб
цибулина 1 шт
томатна паста 2 ст. л.
вершкове масло-30г
паприка,сіль
вода 100мл
Пиріг з капустою на дріжджовому тесті в духовці покроковий рецепт
1. Тісто.
Процес показаний на відео і озвучений. Після замісу тіста ,накрити його плівкою, рушником і прибрати в тепле місце для подъема.
Процес показаний на відео і озвучений. Після замісу тіста ,накрити його плівкою, рушником і прибрати в тепле місце для подъема.
2. Для Начинки:
На вершковому маслі обсмажити цибулю (нарізати півкільцями) і часник до золотистого кольору. Додати нашатковану капусту, перемішати, додати воду і томатну пасту, перемішати ,накрити кришкою і протушкувати до готовності і повного випаровування води, в кінці додати сіль і паприку. Остудити ,а потім додати в пирог.
На вершковому маслі обсмажити цибулю (нарізати півкільцями) і часник до золотистого кольору. Додати нашатковану капусту, перемішати, додати воду і томатну пасту, перемішати ,накрити кришкою і протушкувати до готовності і повного випаровування води, в кінці додати сіль і паприку. Остудити ,а потім додати в пирог.
3. Випікати пиріг 35 хвилин при 180* , пробуйте гарячим 🔥
4. приємного апетиту ❤️
Відео рецепт 👇